Доставка

Изложените настоящи Условия за доставка уреждат доставката от наша страна на стоки и артикули изложени на страниците на нашия Уеб Сайт.
Моля внимателно да прочетете и да се запознаете с нашите условия за поръчка и доставка, тъй като при всяка покупка от ваша страна,ще трябва да отбележите, че сте запознати и приемате нашите условия задоставка. В противен случай вашата поръчка няма да бъде финализирана.


1.1. При регистрация,поръчка и плащане клиента се съгласява с условията за пазаруване посочени в раздела Общи Условия и е задължен да ги спазва.1.2. Съгласно закона за защита на личните данни, те ще бъдат използвани само в рамките на необходимото да бъде направена поръчка от нашия магазин и в никакъв друг случай.


Доставката се извършва до офис на куриера или до адрес на клиента. При поръчка трябва изрично да упоменете къде да бъде доставена закупената от вас стока и пожелание куриера с най-удобен офис до Вас.

Цената на доставката се определя от доставчика,като до адрес е по-висока  спрямо до офис. Куриерската фирма, с която работим е ЕКОНТ  Сумата е приблизително 5-7 лв. за доставка до
офис на куриер и приблизително 7-10 лв. до посочен от Вас адрес.  При доставка до офис трябва да напишете адреса на най - удобния за Вас офис. Ако имате изисквания стоката да бъде доставена в конкретен час - услугата се
заплаща допълнително.


1.3. Срока за доставка на закупената от Вас стока е 1 работен ден след потвърждаване на поръчката.

Потвърждаването става, чрез обаждане от наша страна на посочения от Вас телефонен номер.


1,.4. В случай, че не бъдете намерени на посочения от Вас адрес (когато доставката не е до офис на куриер) в срока на доставката, ние запазваме правото си да анулираме Вашата поръчка и стоката да не ви бъде
доставена.


1.5. Плащането на доставката се извършва, чрез наложен платеж при получаване на стоката , предлагаме опция преглед и връщане на стоката, ако не отговаря на поръчания от Вас продукт. При направена грешка от наша страна доставката се поема от нас. При всички останали случай се поема от купувача.


1.6. Запазваме правото си за промяна на Общите Условия за доставка и поръчка по всяко време, като промяната ще бъде видима на Уеб сайта непосредствено след влизането и в сила. Новите правила ще важат само при нови направени поръчки.